Testpagina

Weekprijzen 2019.
Laagseizoen: 13 april tot 11 mei € 695
Voorseizoen: 11 mei tot 22 juni € 895
Hoogseizoen: 22 juni tot 24 augustus € 1195
Naseizoen: 24 augustus tot 21 september€ 895
Laagseizoen: 21 september tot 12 oktober € 695

* Voor verzoeken buiten deze periode kunt u altijd contact met ons opnemen.

* Een eindschoonmaak à € 90 per huurperiode is verplicht. Hiermee kunnen we garanderen dat iedere huurder het huis in een prima staat zal aantreffen.

* Per verblijf is een borgsom verschuldigd à € 500. Deze borg krijgt u, als er geen bijzonderheden zijn, na vertrek binnen twee weken teruggestort.

* Lakenpakketten kunnen gehuurd worden voor € 25 per kamer per huurperiode.

* Een voorbeeld huurcontract kunt u hier inzien

Indien de periode waarin u interesse heeft, gemarkeerd is als “In Optie”, reageert u dan aub toch. Deze status wordt reeds getoond bij een eerste vrijblijvend informatieverzoek, wat niet altijd resulteert in een daadwerkelijke boeking.

Al onze boekingen laten wij lopen via de website van Micazu. Daarmee geniet u de zekerheid van Micazu en verbeteren wij het boekingsproces.
Voor de prijs maakt dit niet uit; Micazu rekent geen extra kosten voor boekingen.
Door in onderstaande kalender te klikken, opent de kalender op de website van Micazu in een nieuwe tab, waar u een boekingsverzoek kunt plaatsen. De tab op de website van La Tour des Abeilles blijft open, zodat u hier gemakkelijk weer terug kunt komen.

Om alleen een vraag te stellen kunt u ook in onderstaande kalender klikken; op de pagina die dan opent kunt u bovenaan een optie vinden “Stel een vraag aan de verhuurder”.