Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

La Tour des Abeilles
Average rating:  
 52 reviews
 by Johan (Met het gezin)
Via Micazu september 2023

De tweede keer dat we deze woning gehuurd hebben. Opnieuw kunnen wij deze woning aanraden. Mooie, ruime woning in een super rustige omgeving. Alles in de woning is in perfecte staat en er is voldoende materiaal aanwezig in de keuken. De communicatie met de sympathieke eigenaars verloopt heel vlot.

Review

Locatie 9

Faciliteiten 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Beste Johan,Wat een prachtige beoordeling!! Dank je wel, daar zijn we echt heel blij mee.Huurders die terugkomen blijft toch altijd het grootste compliment.Deze review is een bevestiging van alle tijd en energie die we besteden aan het huis en onze huurders gewaardeerd wordt. Het geeft ons voldoening wanneer zij uitgerust en tevreden naar huis gaan,Hartelijke groeten,Guus en Marie-José.

 by Nancy (Met het gezin)
Via Micazu augustus 2023

Wat een fantastische plek! Zeer ruime woning, mooie tuin, heerlijk zwembad en een fantastisch uitzicht! Je komt niet in een huis maar in een thuis. Volledig ingericht, sfeervol en met zoveel zorg en liefde wordt deze plek voor je gemaakt.
De stilte is een verademing. We zijn echt opgeladen na 2 weken in dit paradijs te hebben mogen doorbrengen.

Review

Locatie 10

Faciliteiten 10

Kindvriendelijkheid 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Dank voor deze geweldige review!Het kost vaak veel tijd en energie om het huis, de tuin en het zwembad allemaal in goede conditie te houden. Met zo'n mooie review blijkt dat het erg gewaardeerd wordt.Hoe mooi is het wanneer je aangeeft: "Je komt niet in een huis maar in een thuis."Dit is precies wat we voor ogen hebben. Een groot compliment!Jullie zijn met de denkbeeldige honing weer naar huis gegaan. Mooier kan niet.

 by Tiny (Stel)
Via Micazu oktober 2022

Review

Algemene indruk 9

Locatie 10

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 9

Hygiëne 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Beste Tiny,We willen je bedanken voor de prachtige beoordeling die we hebben mogen ontvangen. Superfijn!!Jullie mooie review is voor ons extra bijzonder omdat jullie vier weken in `La Tour des Abeilles` hebben vertoefd.Zo gaande weg hebben we met elkaar contact gehad, ook dat verliep prettig.Jullie waren hele fijne, behulpzame en nette huurders. Dat is voor ons meestal ook weer spannend.Nogmaals dank voor het vertrouwen.Hartelijke groeten van ons.

 by Erik en Esther (Stel)
Via Micazu september 2022

Wij hebben voor de 3de keer een heerlijke relaxte week door mogen brengen!
Prachtig, superschoon huis met een verwarmd zwembad, met een groot terras aan de achterzijde waar heerlijk kunt genieten van de stilte en het uitzicht.
Er is veel te zien en te beleven in de nabije omgeving wat ook erg goed is omschreven in een boek dat in het huis aanwezig is.
Wij hebben alle 3 keren het contact met Guus en Marie-José, de verhuurders, als heel erg prettig en vriendelijk ervaren. Alle informatie die je als gast graag wilt ontvangen krijg je....en meer. Super aardig is ook de attentie die voor je klaar staat als je binnen komt.
Wij hebben weer enorm genoten van onze vakantie in "la tour des abeilles"!
Wie weet tot onze 4de ontmoeting!!
Lieve groeten,
Erik en Esther!

Review

Algemene indruk 10

Locatie 10

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Beste Erik en Esther,Heel hartelijk dank voor jullie prachtige beoordeling! Ook voor de moeite die jullie hebben genomen om in te vullen en te beschrijven hoe jullie de vakantie in "La Tour des Abeilles" ervaren hebben. Het blijft voor ons een feestje wanneer we zo een mooie lijst mogen ontvangen.Jullie zijn al voor de derde keer onze huurders geweest, dat vinden wij sowieso het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Jullie onverminderde enthousiasme is een cadeautje. Ook via het contact dat we via e-mail met jullie hebben is heel prettig en toegankelijk. Voor een volgende keer zijn jullie méér dan welkom.Hartelijke groeten,Guus en Marie-José.

 by Tjarda (Met groep)
Via Micazu september 2022

Review

Algemene indruk 9

Locatie 9

Faciliteiten 9

Inrichting en staat vakantiehuis 9

Hygiëne 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling!We hadden al gehoord dat jullie met z'n allen (de andere helft in de boerderij) een geweldige week hebben gehad.Een week met "een gouden randje". Herinneringen maken met ouders en schoonouders, dat "La Tour des Abeilles"daar onderdeel vanuit mag maken vinden we een eer

 by Mike en Désirée Jacobs (Met het gezin)
Via Micazu augustus 2022

Voor ons is dit de plek om helemaal tot rust te komen. Het huis heeft voor ons alles wat we van een vakantiehuis verwachten en dan nog meer. In de omgeving is ook voor iedereen wat te doen of het nu een stedentrip is of een bezoek aan de grotten. Wandelen of rondtoeren het maakt niet uit je kunt hier alle kanten op. Voor ons was dit de 4e keer en we hebben nog steeds niet alles gezien. Dus we sluiten een 5e keer zeker niet uit.

Review

Algemene indruk 10

Locatie 10

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Beste Mike en Désirée,Dank voor jullie prachtige en enthousiaste review!!Mooier kan onze maandagmorgen niet beginnen. We zijn altijd vereerd wanneer huurders zo blij en enthousiast thuiskomen. We besteden veel aandacht aan alles om het onze huurders zo comfortabel mogelijk te maken. Jullie review zien we dan als een "grand merci" voor onze inzet.Wanneer jullie weer voor "La Tour des Abeilles" kiezen dan zou dat een jubileumjaar zijn. Jullie zijn weer méér dan welkom!Het leuke is dat we van te voren met jullie een leuk contact hebben en dat we mee mogen genieten met de voorpret die dan naar voren komt.

 by Marianne en Gerard (Stel)
Via Micazu juli 2021

Wij hebben een hele fijne week gehad in het mooie huis van Marie-Jose en Guus.Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige ligging met een fantastisch uitzicht.
Als je van rust ,ruimte en privacy houdt dan is dit de aanewezen plek.
Het contact met de eigenaren was heel prettig en het was ook heel attent dat we verwelkomd werden met een leuke attentie en een heerlijke fles wijn. Dankjewel hiervoor.

Review

Algemene indruk 9

Locatie 9

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 10

Hygiëne 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

Beste Marianne en Gerard,Allereerst; Heel veel dank voor jullie lovende review! Wij vinden het bijzonder dat huurders de moeite willen nemen om na de vakantie daar nog even voor te gaan zitten.We hebben jullie als eerste huurders van 2021 mogen verwelkomen. Een nieuw seizoen, dat is best wel weer spannend. Wat jullie jammer genoeg moesten ondervinden m.b.t het zwembad, wat we gelukkig snel hebben kunnen oplossen. Dan is het voor ons juist een fijne ervaring om te lezen dat jullie genoten hebben van hetgeen het huis en de omgeving jullie te bieden hadden.Dank voor het vertrouwen!Guus en Marie-José.

 by Henk (Stel)
Via Micazu september 2020

Twee weken lang hebben wij genoten in Les Tour des Abeilles. Het huis ziet er van buiten al heel erg mooi uit. Maar binnen gaat dit verder. Het huis is zeer smaakvol en gezellig ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Guus en Marie-Jose hebben er alles aan gedaan om je het naar de zin te maken. Ook de communicatie met hun verloopt goed en snel. Wat helemaal lekker is dat er een mooi groot zwembad en tafeltennistafel is. Het uitzicht is fenomenaal en je komt er helemaal tot je rust. Ook in de omgeving is er erg veel te doen en er liggen allerlei mappen met informatie. Mijn vrouw en ik hebben echt genoten en wij kunnen iedereen dit huis aanbevelen.

Review

Algemene indruk 10

Locatie 10

Faciliteiten 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Beste Henk,Dank je wel voor jullie lieve en goede beoordeling!! Allemaal tienen, dat is een enorm groot compliment. Wat leuk dat jullie je enthousiasme en waardering onderbouwen met de toegevoegde foto’s.Voor ons is het allerbelangrijkste dat jullie ervan genoten hebben. Vooral omdat jullie een prachtige vakantie naar Sri Lanka hadden geboekt, die door het coronavirus niet door kon gaan. We vonden het een hele eer dat jullie “La Tour des Abeilles” als alternatief hebben gekozen, maar we voelden wel enige verantwoordelijkheid t.o.v. jullie. Achteraf bleek dat helemaal niet nodig; wat zijn jullie open en positief. Jullie enthousiasme was voor ons bijzonder. We hebben elkaar regelmatig gesproken en vinden dat jullie als gast ook een 10+ verdienen.Hartelijke groeten,Guus en Marie-José.

 by Peter en Sandra (Stel)
Via Micazu september 2020

Als je op zoek bent naar een compleet verzorgd, schoon maar vooral heel gezellig huis in een super rustige omgeving dan ben je bij Tour des abeilles aan het goede adres. Vooral in deze hectische coronatijd hebben wij genoten van het heerlijke zwembad met prachtig uitzicht over de heuvels. Als er een vraag of probleem is, is het contact met Guus en Marie-José heel prettig. Een echte aanrader dus!! Bedankt voor het fijne verblijf. Hartelijke groet. Peter en Sandra

Review

Algemene indruk 10

Locatie 10

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 10

Hygiëne 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Allereerst; wat een prachtige foto's!!Dank jullie wel voor het enthousiasme en de waardering. Het is heel mooi en waardevol om ons huis te kunnen delen met anderen die het appreciëren en respecteren. Jullie waren heel prettige gasten en hebben ook een 10 verdiend voor jullie hulp en inzet, dat maakt het voor ons ook wat gemakkelijker. Maar het belangrijkste is dat jullie ervan genoten hebben en dat de vakantie is geweest zoals jullie voor ogen hadden.Hartelijke groeten, Guus en Marie-José

 by Hanne (Met groep)
Via Micazu september 2020

Qua ligging een 8 omdat het bijna 25 minuten rijden is naar de dichtstbijzijnde degelijke supermarkt. In het dorp liggen wel twee kleinere winkeltjes waar je wel voor de hoogst noodzakelijke dingen terecht kan.

Review

Algemene indruk 10

Locatie 8

Faciliteiten 10

Inrichting en staat vakantiehuis 10

Hygiëne 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

Hartelijk dank voor jullie review. Wat is het toch fantastisch om met zulke hoge cijfers beoordeeld te mogen worden. Wij vonden het moedig dat jullie ondanks jullie zware beroepen in deze tijd, het hebben aangedurfd om naar de Lot te komen. Gelukkig is jullie durf en moed beloond met mooi weer! Volgens de foto hebben jullie ook wat te vieren gehad, de fles Veuve Cliquot ziet er erg aantrekkelijk uit.Jullie opmerking m.b.t. de 8 over de ligging, is een duidelijke toevoeging voor de volgende huurders.Daarom informeren we iedereen voor vertrek dat het handig is om meteen de boodschappen in Saint Céré te doen. Gelukkig is bijna alles verder te koop bij de Proxi, de Spar en niet te vergeten de Gamm Vert.Hartelijke groeten,Guus en Marie-José.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»