Het huis

De naam “La Tour des Abeilles” is afgeleid van een vroeger Frans vakantiehuis van onze familie. Het gaat erom dat men heerlijk van het huis, de natuur, de omgeving en de rust kan genieten; het fijne vakantiegevoel en mooie herinneringen neem je als symbolische honing mee naar huis.

Huiskamer
Hier kunt u het zich gemakkelijk maken en zult u zich snel thuis voelen. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming met per ruimte een eigen thermostaat. Via een satellietschotel ontvangt u op de TV de meeste Nederlandse kanalen. Aan de TV is een DVD speler gekoppeld; een selectie dvd’s is beschikbaar. Vanuit de woonkamer is vrij toegang tot draadloos internet.

Keuken
Aan de huiskamer grenst een gezellige halfopen en volledig ingerichte eetkeuken. In de schouw staat een vijf-pits gasfornuis met grote oven. Een Senseo en Nespresso koffiezetapparaat, broodrooster, citruspers, magnetron, vaatwasser etc. zijn beschikbaar.

Mezzanine
Boven de keuken is een Mezzanine met een selectie Nederlandse boeken. Vanuit de mezzanine kijkt u uit op de huiskamer met zijn fraaie open houten dakconstructie.

Slaapkamers
Het huis heeft twee slaapkamers. De “grote” slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (twee matrassen van 90×200) met verstelbare bodems en heeft een eigen (gesloten) verbinding met de badkamer. De “kleine”  slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1 matras van 160×200) en heeft een eigen wastafel-meubel.

Badkamer
De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad, twee wastafels en een toilet. Deze badkamer is zowel via de gang als via de “grote” slaapkamer toegankelijk. Het huis beschikt over een tweede afzonderlijk toilet.

Roken en huisdieren
Roken in huis en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Zwembad
Het zwembad (10m x 5m op zoutwaterbasis) is geheel privé en ligt achter het huis. Er omheen liggen diverse terrassen met zonnebedden. In het voor- en naseizoen wordt het water verwarmd.

Tafeltennistafel
Onder een overdekking naast het huis staat een tafeltennistafel. Tennisbatjes en -balletjes zouden aanwezig moeten zijn, maar wij raden u aan deze ook zelf mee te nemen.